FOTO & DESIGN

PhotoZoom Pro v4.0.6
Acest program este unul dintre cele mai bune programe, zoom in si zoom out imaginilor mentinând în acelasi timp de înalta calitate si avantajul acestui zoom-uri program si algoritm Tsgiralsour modalitate este unica de acest gen , care va mentine calitatea imaginii, cu un unic si caracterizat interfata programului cineva Araba foarte usor se poate utilizate de catre programul poate exporta imagini pentru a le mai multe formule pentru a ajuta designeri pentru a lucra în mod liber cu imaginile.
PhotoFiltre Studio X v10.4.0
Photo Filtre Studio este o imagine completa retusare programului. Aceasta va permite sa faceti ajustari simple sau avansate într-o imagine si se aplica o gama larga de filtre pe ea. Este simpla si intuitiva de a folosi, si are o curba de învatare usoara. Bara de instrumente, oferindu-va acces la filtrele standard, cu doar câteva clicuri, da PhotoFiltre Studio un aspect robust. PhotoFiltre Studio are, de asemenea, manager de strat (cu canal alfa), perii avansat, duze (sau tuburi), efectului de ochi rosii corector, modul de lot si multe alte instrumente puternice.
Photo Editor X v2.6.11
Photo Edit X este un foarte complet software de editare foto care poate fi folosit pentru a edita fotografii intr-un mod foarte profesionist. Este foarte usor sa învatati cum sa se descurce si cu acest program vei putea sa editati fotografiile dumneavoastra sa devina la fel de bun ca fotografiile pe care le vedeti în reviste. Acesta este un sistem mare, care va va ajuta sa creati imagini perfecte de la zero si nu aveti nevoie de orice aptitudini de editare foto pentru a folosi acest software.

Photo Art Studio v2.91
AMS Foto Art Studio este o aplicatie nou-nout pentru fotografii decorarea si aplicarea efecte . În cadrul literalmente câteva secunde, va fi capabil sa construiasca un cadru elegant, sa creati o carte postala sau un colaj. Programul include un numar restrâns de functii necesare pentru prelucrarea fotografiilor digitale: automat accesoriu si editare, crearea de efecte speciale, incadrarea, adaugând decoratiuni si etichete.

LifePhotoMaker Pro v1.70.0.26
LifePhotoMaker aduce fotografiile digitale la viata de catre permitându-va sa adaugati cu usurinta de apa, vreme, si efecte de sunet. Datorita interfetei sale intuitive si usor de utilizat, aveti posibilitatea sa animati fotografiile în doar câtiva pasi.

Imagic Photo v8.0
Asigurati Fotografii dvs. aspect profesionist în mai putin de 30 secunde! un editor de imagine, care va permite gestionarea de fotografii colectii poza iMagic este o aplicatie interesanta si usor de utilizat, creat pentru corectia de culori, de fixare sub sau supra-expunere, corectarea tonusul pielii, revitalizarea imagini estompate, eliminarea mulaje nedorite de culoare, sau adaugând un fler artistic. Cu instrumentele de culoare si de iluminat stabilite la îndemâna dumneavoastra, va permite sa ajustati fotografiile la zbor, fara a fi nevoie pentru a naviga prin meniuri consumatoare de timp , maximizând fluxul dvs. de lucru. În termen de o chestiune de secunde, puteti utiliza nostru de fotografie potentator de a face culoare minore si corectiile de iluminat, sau sa faca fotografii la un nivel cu totul nou!

IllusionMage 3D Animation 2011
Creat de Seth Avery, pasionat de 3D & Creative Director, IllusionMage este un software avansat de animatie si un plin featured integrat de modelare, randare, animatie si în timp real 3D de program de creare de joc, care permite utilizatorului dezvolte modele 3D, desene animate, arhitectura, medii naturale, jocuri si mult mai mult.
AMS Photo Effects Studio v2.75
Foto Efecte - Aplicati fotografie efecte si sa creati compozitii cu adevarat fantastic! poza Efecte este un nou program de prelucrare foto e cu ajutorul a diverse filtre. Cu aceasta, va poate transforma complet orice imagine. Programul va permite sa folositi mai mult de 50 de efecte , inclusiv cele traditionale si originale.

AMS Photo Collage Creator v3.85
Lz0 a lansat ultima versiune a "AMS Photo Collage Creator". Nu e prea complicat sau prea puternic, dar va pot ajuta cu fotografii, poze, scrapbooking digitale si de exemplu, Creatorul Collage Fotografia este scrapbooking digitale avansate si a software-ului colaj foto care transforma imaginile digitale obisnuite si text în opere de arta personalizate. Programul combina trei functii uimitoare: zeci de pre-proiectate sabloane colaj fabuloase, mai mult de 50 de rame foto, efecte speciale masca, si formate flexibile publicare. Photo Collage Creator include tot ceea ce este nevoie pentru a transforma fotografiile digitale regulate si text în paginile de album cu aspect deosebit potrivite pentru imprimarea, adaugarea la un album, partajarea cu prietenii sau agatat pe perete. Photo Collage Creator introduce, de asemenea, o idee cu totul distractiv de a asambla fotografiile dumneavoastra pretioase într-o compilatie artistica, complet re-exprimarea ideilor dumneavoastra. Rezultatele orbitor poate fi realizat folosind caracteristici avansate, inclusiv corectia perspectiva si atmosfera si de efect de halou. Cu software-ul inovator si rapid colaj digitale, singura limita la ceea ce sunt capabili de a crea este imaginatia ta!


Xara Designer Pro 7
Designer Xara Photo & Graphic Designer 7 şi Xara Pro 7 sunt bitmap puternic, flexibil şi programe de grafică vectorială, făcându-le perfect pentru orice design, care combină desen, fotografii şi text, de la simplu buton sau desene logo-ul pentru a ilustratii incredibil de detaliate, postere, multi- broşuri pagina, compoziţii fotografie si grafica web si pot produce prea animatii, inclusiv animate GIF, AVI şi Flash.

Anime Studio Pro  8.0
Anime Studio Pro este perfect pentru profesioniştii caută pentru o alternativă mai eficientă la plictisitor-cadru de animaţie-cadru. Cu o interfata intuitiva, o bibliotecă de conţinut vizual şi caracteristici puternice cum ar fi un sistem de tachelaj osos, urmărirea automată a imaginii, integrate buze-sincronizare, design forma 3D, fizica, motion tracking, un vrajitor caracter şi mai mult, Anime Studio Pro oferă instrumente avansate de animaţie pentru a accelera fluxul de lucru.


Tot ce este nevoie pentru a edita o fotografie....
Photoshop Lightroom
Lightroom 3, cea mai noua versiune a software-ului Adobe, este proiectat pentru ambele fotografi amatori şi profesionişti să se ocupe de biblioteci în creştere imagine. Adobe ® Photoshop ® Lightroom ® 3 software-ul vă ajută să vă scoate cele mai bune din fotografiile dvs., dacă sunteţi perfecţionarea o imagine, cautarea de zece, de prelucrare a sute, mii sau de organizare.Photoshop Portable
-Photoshop CS1
-Photoshop CS2
-Photoshop CS3
-Photoshop CS4
-Photoshop CS5AMS Photo Effects Studio 2.67
Efecte foto Studio este un program nou, care se va schimba cu uşurinţă fotografiile cu ajutorul a sute de filtre unic. Professional efecte foto sunt acum disponibile pentru toată lumea! Doar selectaţi efectul necesare şi bucuraţi-vă de rezultat perfect în câteva secunde.                                                                          http://www.megaupload.com/?d=82FZ0OPhotoShine
Photoshine vă oferă o modalitate uşoară de a face colaj foto prin adăugarea fotografia în diferite frumos şabloane. De exemplu, aveţi posibilitatea să adăugaţi fotografia într-un şablon clasic stil de dragoste, un roz şablon de stil fata, un desen animat şablon copil, sau o coperta a revistei şablon etc.                                     http://www.megaupload.com/?d=TJC3MEO2          Adobe Photoshop CS2
Adobe Photoshop CS2 este un software images -edition profesionale care în ultimii ani a devenit un instrument esenţial pentru tratamentul de fotografii.                                                                                                              http://www.megaupload.com/?d=JTELL8OO                                             Adobe Photo Shop 7
Adobe Photoshop 7.0, profesional de editare a imaginii standard, vă ajută să lucraţi mai eficient, de a explora noi opţiuni creative, şi pentru a produce imagini de cea mai înaltă calitate pentru imprimare, Web, şi oriunde în altă parte. Creaţi imagini excepţionale cu un acces mai uşor la fişier de date; raţionalizate Web design, mai rapid , de calitate fotografie retusari-profesionale; şi distilator more.adobe 7.0                                                                                                                                                                      http://www.megaupload.com/?d=V6NTI5FK                                                                                               Photo DVD Maker
Photo DVD Maker creează slideshow-uri foto care poate fi ars pentru a DVD / VCD pentru vizionarea pe televizor, transferat la iPod, PSP, telefoane mobile, încărcate pe YouTube şi MySpace, şi salvate în FLV, MPEG, AVI formate video. Crearea de slideshow-uri foto cu Photo DVD Maker este uşoară şi plăcută. Scurtă introducere de Photo DVD Maker ca de mai jos este oferit pentru tine:

Software-ul pentru a crea slideshow arde şi fotografii pe DVD
Creaţi prezentări de diapozitive pentru PC / TV / WEB.
Edita fotografii, playlist-uri, DVD şi Meniuri.                                                                                                                                                       http://www.megaupload.com/?d=VP0FC1T2                                               Ashampoo Photo Optimizer 3
 Un instrument util pentru o rezolvare rapida fotografie.                                                                             http://www.megaupload.com/?d=XEUJS9YZ                                   Ashampoo Photo Commander                         Ashampoo Photo Commander este, probabil, singurul instrument de care aveţi nevoie pentru organizarea, editarea, partajarea şi prezentarea fotografiilor digitale.                                                                                      http://www.megaupload.com/?d=4XZCEWVT                       Passport Photo Studio v1.51
Paşaport Photo Studio face uşor de a crea şi a imprima fotografii tip paşaport nelimitat de acasă. Pur şi simplu stand in fata unui fundal luminos şi de a folosi aparatul de fotografiat digital pentru a face o fotografie.                 http://www.megaupload.com/?d=X86MXNZN         TwistedBrush Pro Studio
TwistedBrush - crearea de artă modul în care ar trebui să fie, simplu si distractiv! Simplitate fără sacrificiu, suficient de puternic pentru artist profesionist încă pur şi simplu de ajuns pentru novice.                                       http://www.megaupload.com/?d=PU6Y7694        Video Capture Factory v7
 Puteţi captura imagini video sau de la alte dispozitive, DV si Tuner TV pur şi căuta sau edita fişiere înregistrate media, atunci fişierul captate pot fi salvate ca format AVI în câteva minute.                                                         http://www.megaupload.com/?d=DU9SXC6D            Serif PhotoPlus
Cu PhotoPlus X4, oricine poate transforma fotografiile bun în imagini excelente. Acest software de editare foto face ca sarcinile avansate, cum ar fi fisiere RAW si editarea imaginilor HDR, simpla în timp ce stabileste comune cum ar fi eliminarea efectului de ochi rosii, reparatii la fata locului, si de recoltare sunt întotdeauna la îndemâna.                                                                                                                                                      http://www.megaupload.com/?d=6A85M9J7        AMS.Software.Photo.Effects.
Efecte foto Studio este un program nou, care se va schimba cu usurinta fotografiile cu ajutorul a sute de filtre unic. Professional efecte foto sunt acum disponibile pentru toata lumea! Doar selectati efectul necesare si bucurati-va de rezultat perfect în câteva secunde.                                                                                           http://www.megaupload.com/?d=39XROXBT     Ashampoo ClipFinder HD 
Site-uri cu video streaming multiplica de furtunos. Ashampoo ClipFinder HD este conceput pentru cei mici YouTube. Programul este în cautarea de clipuri video de cuvinte cheie la o data în videosokrovischnitsah cincisprezece (YouTube, Vimeo, Spike, Veoh, Google Video, etc).                                                               http://www.megaupload.com/?d=WM3OT2L5          Digital.Light.and.Color.Picture.Window.Pro
Imagine Window Pro este un puternic instrument de editare foto proiectat pentru fotografi grave cu standardele impuse, creative si de calitate.                                                                                                     http://www.megaupload.com/?d=PQYKS1MV        Anime.Avatar
Ne cere drepturile laudaros si codita pentru a fi primul grup de a sprijini în mod oficial CCCP dupa Zhentarim-DivX si Anime-Legiunea mediatizat proiect.                                                                                    http://www.megaupload.com/?d=ETTWX8GN      AMS.Software.Photo.Effects
Efecte foto este un program care va va permite sa proces fotografiile folosind diverse filtre. Cu acesta, puteti transforma complet orice Efecte image.photo va permite sa folositi mai mult de 50 de efecte, inclusiv cele traditionale si originale.                                                                                                                                     http://www.megaupload.com/?d=64ZVNYYX        AMS.Software.Photo.Collage
Program de facut colaje din imagini cu efecte,frames,cliparts.                                                                         http://www.megaupload.com/?d=BK5LMVYW        AMS.Software.Frame.Maker.Pro
         Frame Maker Pro este un program de îmbunatatire si imagini desktop care adauga cadre impresionante pentru fotografii digitale, în scopul de a spori albume personale, proiecte, site-uri web sau desktop imagini de fundal cu usurinta remarcabila.                                                                                                                       http://www.megaupload.com/?d=GHIOVOSA        FotoWorks.XL.10.1.2
Esti in cautarea unui software de editare foto? Editati imagini si fotografii cu program de procesare a imaginii este simplu.                                                                                                                                                   http://www.megaupload.com/?d=5BEVAWFE     Pearl Mountain Picture Collage Maker Pro v2.2.5 | 50MBLooking pentru all-in-one software foto colaj care este rapid si usor? Uite, nu mai departe.                                                                                                  http://www.megaupload.com/?d=Q77NG2U6          BenVista PhotoZoom Pro
Program pentru a mari fotografiile digitale. Tehnologia proprietara scalarea S-Spline, folosit în acest program, bazat pe o metoda patentata de adaptare, care pot fi clasificate ca revolutionar. Salvati calitatea imaginilor!     http://www.megaupload.com/?d=8N5ZTAAO                                                                                         

Photo-Realistic 3D Rendering               Artlantis Studio cel mai rapid stand-alone 3D randare si animatie aplicare concepute special pentru arhitecti si designeri, este un lider în radiosity, de asemenea, cunoscut sub numele de iluminare globala. Artlantis este ideal pentru a crea rapid si usor înalta rezolutie randari 3D, QuickTime VR Panorame.                                                                                                                     http://www.megaupload.com/?d=W38X2M5V